Grandhotel Praha v Tatranskej Lomnici


Nádherný hotel Grandhotel Praha môžete nájsť na kopci nad Tatranskou Lomnicou, ktorý poskytuje nádherné výhľady na okolité štíty Tatier a Tatranskú kotlinu. História hotela siaha až do začiatku 19. storočia, keď hotelierstvo v Tatranskej Lomnici zažilo rozmach a schádzala sa tam európska aristokracia, aby si oddýchla v kúpeľoch. Hotel bol postavený v secesnom štýle a dodnes z neho cítiť históriu a noblesu. Na pobyte v Grandhoteli Praha sa budete cítiť ako v rozprávke.


V Grandhoteli Praha si môžete vybrať zo štyroch typov izieb a z celkového počtu 123 izieb. O ešte väčšie pohodlie sa vám postará aj 89 novozrekonštruovaných izieb - Classic, z jednej takejto vám ponúkneme aj video a musíme potvrdiť, že obrázky z hotela vás nezavádzajú  :)

Wellnes centrum v hoteli je fakt výnimočné atmosférou a hlavne vo vonkajšej časti wellnes centra nájdete okrem sauny a vírivky aj vonkajší bazén s teplou vodou(dá sa využiť aj v zime) a nádherným výhľadom na Lomnický štít. Keď je príjemné počasie a slniečko svieti, môžete využiť aj záhradu s lehátkami a užiť si dokonalý relax v prírode. Takýto bazén je unikát, vo Vysokých Tatrách asi nenájdete veľa hotelov v Tatrách s vonkajším bazénom. Okrem tohto tam nájdete aj jeden vnútorný bazén a saunový svet. A nesmiem zabudnúť spomenúť aj úžasnú relax zónu s masážami od výmyslu sveta (od klasických masáží až po  exotickejšie masáže ihličím, kávové potešenie,  a mnoho ďalších). A po každej masáži si môže vychutnať šálku dobrého čaju a oddýchnuť si na lehátku s výhľadom na naše nádherné hory, chvíľu sa zastaviť a zrelaxovať. (náš tip ak chcete ísť na masáž, objednajte sa hneď ako sa ubytujete, aby ste dostali termín, ktorý bude aj vám vyhovovať).


V hoteli nájdete hlavnú reštauráciu s vynikajúcou kuchyňou a lobby bar, kde si môže dať akýkoľvek rum či whisky a vychutnať si ich s cigarou v ruke. V cene izby sú aj chutné raňajky s naozaj širokým výberom.  Nájdete tam naozaj všetko, dokonca ani celiatici a vegáni neostanú hladní. Čiže hodnotím ich na jedničku a čo ma prekvapilo bolo, že tam mali rôzne druhy čajov z čerstvých byliniek, čo som zatiaľ v iných hoteloch na Slovensku neobjavila. Pri objednávaní pobytu si viete priplatiť aj polpenziu, kde si vyberáte z troch hlavných jedál. Ak si polpenziu neobjednáte vopred, miesto v reštaurácii je dobré si zarezervovať hneď po raňajkách. Viete si objednať buď z menu, ak kuchár toho navaril dosť, alebo si vybrať z menu a la carte.  Môžete  si objednať tiež degustačné menu pozostávajúce z troch, piatich alebo siedmich chodov. Nemusíte sa báť objednať si aj 7 chodové degustačné menu, porcie sú prispôsobené a hlavne ochutnáte skoro všetko, čo ponúkajú.
Čo musím naozaj vyzdvihnúť a čo sa na Slovensku až tak často nevidí je milý personál hotela, ale 24 hodín denne a to každý jeden z nich od recepčnej až po čašníčku. Dobrá nálada z nich priam srší a je nákazlivá :) Takto sa to má robiť klobúk dole :)


Nádherný hotel s dlhoročnou tradíciou v krásnom prostredí so službami na jedničku s hviezdičkou 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára