Stovežatá Praha

Jedno z mojich najobľúbenejších miest v Európe je krásna stovežatá Praha. Je to miesto, kde sa môžem vracať stále a stále a nikdy sa mi nezunuje. Máte aj vy takéto miesto????
Po dlhšej prestávke sa nám konečne podarilo ísť na víkend do Prahy a ako vždy to stálo zato. Praha má určite svoje najnavštevovanejšie miesta, ale aj tie menej známe (ale o tom tento príspevok nebude, keďže sme stihli len jednu dlhú prechádzku a návštevu nášho obľúbeného podniku). Viete ako to chodí - máte milión plánov, ale všetko sa mení za pochodu kvôli rôznym okolnostiam, z ktorých jednou je aj dlhý piatkový večer :) Týmto príspevkom vás chcem len trochu navnadiť, aby ste sa vybrali do tohto krásneho mesta a pripájam aj  pár fotiek z našej prechádzky popri Vltave od Smíchovského nádraží až po Námestie republiky (metrom to je nejakých 6 zastávok). Počasie nám prialo a jar už bola cítiť vo vzduchu, tak snáď vás moje fotky trochu navnadia a vydáte sa aj vy niekam na výlet (hoci aj do krásnej stovežatej Prahy). Nezabúdajte, cestovanie nám všetkým prospieva a robí nás bohatšími. :)
Pre cestovateľov so psíkom máme jedno zistenie. So psom nemôžete do nákupných centier a ani v obchodoch z toho neboli veľmi nadšení. Môže to prekvapiť, lebo v Bratislave so psom môžete ísť skoro do všetkých našich nákupných centier a obchodov.  

Vyrážame do pražských ulíc 

Smíchovské nádražíé - Náplavka - cez Lávku - Staromestské námestie











A kam ísť na raňajky alebo na večeru v Prahe??? Môj tip jednoznačne znie Wine and Food (W&F). Pre nás ako milovníkov Talianska a talianskej gastronómie je toto číslo jedna v Prahe. Skvelý koncept, ktorý by som si prijala aj v Bratislave, ale pravdepodobne by som skrachovala :) My sme tam boli na raňajky, obed aj na večeru a to hovorí za všetko:)




NKS

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára