Novoročné predsavzatia pre spávnych cestovateľov


Tak a je to tu máme prvý deň v Novom roku, niektorí z nás ešte dospávajú bujaré oslavy a tí ďalší oddychujú, rozmýšlajú čo im starý rok priniesol a čo ich čaká v novom roku. Tento magický dátum 1.1.  má veľmi zvláštnu atmosféru niekdy trochu nostalgickú, lebo smútime za starým rokom (lebo ani nevieme ako rýchlo to zase ubehlo), ale zároveň sme plný očakávanie, nových plánov a predsavzatí na ďalší rok. A vy ste ako natom???  Dávate si novoročné predsavzatia??? Okrem tradičných predsavzatí, ako sú napr. schudnem, začnem zdravo žiť, prestanem fajčiť a pod. dávate si aj cestovateľské predsavzatia ako napríklad budem viac cestovať, navštím netredičné krajiny a pod. Aké predsavzatia by sme si mali dať ako správny cestovatelia???


 My máme 7 predsavzatí  pre vás milí cestovalia: 

  1. Nebojte sa chodťe do toho, máte svoje vysnívané krajiny tak si aspoň jednu vyberte a vyberte sa do nej. Veď sny sa majú plniť :)
  2. Ochutnávajte miestnu kuchyňu a spoznajte nové chute.
  3. Nebojte sa cestovať sami, veď sa nemúsíte obmedzovať, keď s vami nikto nechce ísť a nezabudnite cestovanie sám so sebou prináša veľa výhod ( viac sa o tom dočítate tu)
  4. Naučiť sa umeniu správne sa pobaliť (žiadnych milión vecí, ktoré vám aj tak nebudú treba)
  5. Menej v online svete viacej na cestách :)
  6. Navštívte zaujímavé a netradičné miesta, ktoré nevyhľadáva toľko turistov 
  7. A nezabudnite SNÍVAŤ o tom, kam sa vydáte, akú krajinu chcete spoznať, ktoré mesto chcete vidieť.  


ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2017 

NKS




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára