Sviatky plné tradícií verzus sviatky v exotike???

Tak milí moji priatelia a už máme po sviatkoch. Toľko sme sa naháňali, ani sme si to nestihli poriadne užiť a už je to tu návrat do tvrdej pracovnej reality (teda aspoň väčšinu z nás to dnes už čakalo a neminulo :D). Ako ste sviatkovali VY???


Slováci v poslednej dobe čoraz častejšie dávajú prednosť vycestovať na sviatky do zahraničia a nebude to žiadne prekvapenie, keď vám poviem, že na hory to nie je. Čoraz viac Slovákov sa rozhodne stráviť sviatky v teple niekde na pláži, bez stresov a vianočného zhonu. Hoci pri netradičnej štedrovečernej večeri, ale tak nikde nie je napísane, že to musí byť kapustnica a kapor so šalátom. Stačí, keď ste s tými, ktorých máte radi a užívate si "vianočnú pohodu" trochu inak.
Aké výhody teda prinášujú sviatky, ktoré sa rozhodnete stráviť mimo domu niekde na dovolenke?

  • môže to byť aj super nápad na darček - veď kto by sa nepotešil dovolenke :)). 
  • nehovoriac o tom, že sa vyhnete predvianočnému stresu, tlačeniu sa v obchodoch a vymýšľaniu darčekov pre najbližších. 
  • neminiete si toľko dovolenky v práci (hoci to neplatí o terajších sviatkoch, ale budúci rok to už bude lepšie). 
  • oddychovať budete trochu dlhšie (veď nevycestujete tak ďaleko predsa na tri dni ani na päť:))
  • spoznáte nové krajiny, užijete si trochu exotiky 
  • ale pozor - ak sa rozhodnete tráviť vianoce niekde v exotike, naplánujte si to v predstihu, predsa sú to sviatky a na poslednú chvílu by sa vaše Vianoce mohli trochu predražiť

Tak čo poviete, viete si to predstaviť??? Alebo ste skôr tradičnejší a Vianoce sa vám spájajú so zimou a snehom??? Dajte nám vedieť čo vás oslovuje viac, budeme sa tešiť :)


Alebo ste si pod stromčekom našli dovolenky, výlety, letenky???? My áno, veď čo by nás potešilo viacej ako cestovanie a už budúci týždeň odchádzame na naše prvé cesty jedna z nás bude cestovať do exotiky a druhá sa vydá do hôr. Už teraz sa máte načo tešiť:)
NKS

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára