Ako využiť sviatky roku 2018 na cestovanie???

Je pravda, že rok 2018 k nám nie je tak milosrdný ako to bolo v roku 2017, ale aj tak treba ho využiť naplno a využiť všetko čo nám ponúka. Je mi jasné, že ak ste viacerí v práci a budete sa dohadovať na dovolenke nemôže len jeden využiť všetky sviatky :) Tak vám prinášame zhrnutie všetkých sviatkov ktoré nás ešte čakajú, aj keď už sú dva za nami, stále nám ostáva veľa voľných dní :)



No hneď na začiatok mám trochu smutnú správu - prvé dni voľna nás čakajú až koncom marca a to budeme mať Veľkonočné sviatky - ale ak si tam zoberiete voľno 4 dni máte 10 dní voľna ( to sa už oplatí aj niekam zaletieť :)

Potom nás čakajú sviatky v máji (1. mája a 8. mája) - tu môžete mať niekoľko altenatív buď si vyberiete 2 dni volna a budete mať 2x 4 dni volna, alebo sa rozhodnete vyčerpať si celý týždeň (5 pracovných dní) budete mať 11 dní voľna - dovolenka ešte pred letom. Čo poviete nie je to zlý nápad :)

V júli sa môžete vybrať niekam na predĺžený víkend - 05.07. - 08.07.2018. Niečo podobné nás čaká aj koncom augusta, ak si vyberiete dva dni voľna môžete oddychovať až 5 dní :)

V novembri nás čaká tiež predĺžený víkend - jeden deň dovolenky a 4 dni voľna.

Potom tu už máme len Vianočné sviatky - na ktoré, keď si necháte ešte tri dni dovolenky - môžete mať 11 dní voľna.

No ak to dobre rátam je to 16 dní dovolenky a 46 dní oddychu :) Čo poviete nie je to až tak zlé ako by sa na prvý pohľad zdalo. A už teraz neviete čo budete robiť s toľkým voľnom??? Čítajte naše ďalšie články, v ktorých vám dáme tipy kam ísť počas týchto voľných dní a sami si môžete vybrať čo by vám najviac vyhovovalo :)



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára